Kosten Hoogstamfruit Rivierenland

 

De afdeling Hoogstamfruit Rivierenland is een onderafdeling van VANL- TCW. De doelstelling is met name het instand houden van oude fruitrassen, het behoud van hoogstamboomgaarden in het landschap van Rivierenland en het stimulieren van nieuwe aanplant. Daarnaast zal het bestuur particulieren, bedrijven en gemeente(overheden) adviseren over allerlei onderwerpen die te maken hebben met hoogstamfruit.

De Afdeling Hoogstamfruit Rivierenland heeft een SKAL-certificaat.  Skal Biocontrole zet zich als toezichthouder in voor aantoonbare betrouwbaarheid van biologische producten in Nederland. Daarmee mag de afdeling biologisch fruit leveren.


Aan het lidmaatschap van de afdeling Hoogstamfruit Rivierenland (VANL-TCW) met het gebruik van de SKAL-licentie zijn kosten verbonden. De kosten op een rij:

  • Lidmaatschap VANL-TCW € 25,00 per jaar
  • Lidmaatschap afdeling Hoogstamfruit Rivierenland € 40,00 per jaar
  • Inschrijven SKAL-registratie, éénmalig € 49,00
  • Uitschrijven SKAL-registratie, éénmalig € 49,00
  • Correctie SKAL-gegevens; wisseling eigenaar, verhuizing, enz ...   € 49,00


De vereniging afdeling Hoogstamfruit Rivierenland heeft een eigen SKAL-certificaat. De administratie hiervoor wordt voor alle leden centraal bijgehouden. Jaarlijkse inspecties door SKAL worden door de vereniging begeleid, 1 á 2 x per jaar.