Lid worden

 

 

Geniet u ook van al het moois dat onze streek te bieden heeft? Help ons dan mee in het vergroten en beheren van het natuurareaal en steun de VANL-TCW. U kunt lid worden vanaf € 35,- per jaar en helpt u financieel bij het realiseren van onze doelen. U kunt natuurlijk ook als vrijwilliger. helpen. Hoe? Dat is voor iedereen weer anders en dat kunt u lezen op deze website en de digitale nieuwsbrieven.

De Vereniging Agrarisch Natuur- en Landschapsbeheer Tieler- en Culemborger Waarden (VANL-TCW) kent nu driehonderd leden en groeit nog steeds. Daarnaast heeft de VANL-TCW ongeveer 85 vrijwilligers bij de weidevogels, steenuilen, patrijzen.
In principe kan iedereen lid worden. Onze agrariërs, ANLB deelnemers, grondeigenaren nemen daar maatregelen om de natuur te behouden en versterken. Maar iedereen heeft iets waarin hij of zij uniek is en daarmee aan onze doelen kan bijdragen. De gemeenschappelijke leidraad is de interesse en zorg voor onze eigen omgeving, het landschap en de natuur in de Tieler- en Culemborger Waarden en dat in samenhang met het moderne boerenleven. Het kan! Onze leden bewijzen het elke dag.

 

Wilt u lid worden?

 

Vul uw gegevens in bij het formulier

"ledenadministratie" en klik op verzenden.

 

 

Naar ledenadministratie >>>